Leveranser och returer

Paket skickas i allmänhet samma dag efter mottagandet av betalning och levereras med POSTEN eller Schenker med möjlighet till spårning. och avlämning. Om du föredrar leverans med Schenker Hemleverans dag eller kväll med erforderlig underskrift en extra kostnad kommer att tas ut, så kontakta oss innan du väljer denna metod. Oavsett vilket transportföretag du väljer, kommer vi att ge dig en länk för att spåra ditt paket.

Fraktavgifter ingår, hantering och förpackningsavgifter samt kostnader för porto. Hanteringsavgifterna fastställs, medan transportavgifter varierar beroende på den totala vikten för försändelsen. Vi råder dig att gruppera objekt i en ordning. Vi kan inte gruppera två olika beställningar separat och fraktavgifter kommer att gälla för var och en av dem.

Ditt paket kommer att skickas väl skyddat, och med tydlig märkning.

Dina varor är väl skyddade.

Alla returer måste skickas tillbaka direkt till företagets adress som REK! (Postpaket, Postförskott försändelser hämtas inte ut). 

MacRoy.se förbehåller sig rätten att debitera självkostnadspris för de saknade delarna i de fall returen ej är komplett. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Om returen inte uppfyller villkor för ångerrätten returneras produkt till kunden mot en fraktavgift, alternativ behålls av MacRoy.se mot en administrationsavgift på 400 kr inkl moms. 

I vissa fal kan uthämtade beställningsvaror returneras. Detta görs enbart efter godkännande av MacRoy.se kundtjänst mot en avgift enligt överenskommelse.